CaboCubaJazz | Dias Latin Night

De opzwepende rumba en salsa van Cuba, het gevoel van de Kaapverdische Eilandenen en Caribische ritmes; het komt allemaal samen bij CaboCubaJazz.

€12,50

ArtEZ presents… Vlot en Swagworld | JPA

Deze avond presenteert het ArtEZ Conservatorium Zwolle twee veelbelovende jonge bands. Een concert om jonge, getalenteerde artiesten te beluisteren en kennis te maken met hun vernieuwende repertoire.

€7

SamBAL Baru | Indisch feest, eten en markt

Observant Stadhuisplein 7, Amersfoort, Utrecht, Nederland

SamBAL Baru is een pittig Indisch feest voor iedereen en alle generaties die zich enigszins verwant voelt met de Indische cultuur.

€15

Jorge Martínez Galán Trio | Latin

De energieke pianist en multi-instrumentalist Jorge Martínez Galán komt uit Santiago de Cuba, helemaal in het oosten van Cuba. De alom geliefde son muziek komt uit deze heetste streek van het eiland. Verwacht dan ook een explosieve, heerlijke muzikale avond. Jorge en zijn trio nemen je mee naar Santiago met songs a la Buena Vista Social Club en nog veel meer.

€12,50

Ernesto Montenegro | JazzPodium Amersfoort

Met een repertoire dat uitsluitend uit zijn creaties bestaat, neemt Montenegro ons mee op een muzikale reis, van de levendige ritmes van Groove en R&B tot de rijke tradities van Afro-Cubaanse muziek, vermengd met Canarische folk en de improvisatiegeest van jazz.

€7,50

Son de Aquí | Dias Latin Night

Een latinband uit Rotterdam, opgericht in Mexico-Stad, gekenmerkt door internationale samenwerkingen. De muziek is geïnspireerd door de folklore van Mexico, Cuba en Colombia, en heeft moderne en stedelijke invloeden zoals hiphop, reggae en elektronica.

€12,50

Trio Caney | Latin

Trio Caney staat onder leiding van de Cubaanse bassist Pedro Luís Cosme. De band speelt een mix van Cubaanse traditionele trova, bolero’s, cha cha cha, guaracha en populaire son in de stijl van Buena Vista Social Club, Compay Segundo en Vieja Trova Santiaguera. Dit alles aangevuld met prachtige eigen composities, verrijkt met moderne elementen.

€12,50

EAST – Erskine / Abouzied / Stekelenburg / Trujillo | JPA

EAST mengt invloeden uit Westcoast- en Europese jazz tot hedendaagse fusion die zich kenmerkt door groove en harmonie. En dat met een soort van ‘big city vibe’ aangezien de bandleden uit Portland, Seattle, Rotterdam en Amsterdam komen.

€7,50

Conjunto Amsterdam | Dias Latin Night

Conjunto Amsterdam heeft drie zangers met ieder een hele eigen stijl. Samen met de ijzersterke ritmesectie verliezen zij nooit het contact met het publiek: voordat de toehoorders het weten, staan zij uit volle borst mee te zingen of uitzinnig te swingen op de dansvloer.

€12,50
Ga naar de bovenkant