033 4451654 | info@observant.nl

CONTACT

Joris Linssen & Caramba

Caramba staat bekend om het vuur waarmee ze spelen, de meeslepende verhalen, het virtuoze accordeonspel, de prachtige meerstemmige samenzang en het aanstekelijke enthousiasme. Zien is geloven. Een concert van Caramba is altijd raak.

€10

Bart Wirtz ft. Jono Mc Cleery | JazzPodium Amersfoort

Met zijn trio met Kalf en Dros keert Wirtz terug bij de akoestische Jazz. De Britse singer-songwriter Jono McCleery sluit met zijn avontuurlijke muzikaliteit naadloos aan bij dit akoestische trio.

€5

Glenn de Roo | Ontbijt met Beethoven

Tijdens het ontbijtconcert zal De Roo o.a. stukken spelen van de Spaanse componist Miguel Llobet (1878 – 1938) en de Mexicaan Manuel María Ponce (1882 – 1948).

€22,50

Muzikaal Sprookje | Scheherezade

Klassiek voor Kids zijn muzikale sprookjes ontwikkeld speciaal voor kinderen vanaf 4 jaar. Aan de hand van een verhaal word je meegenomen in de magische wereld van klassieke muziek. Deze keer het verhaal over magische verteller Scheherezade.

€5

Son de Aquí | Dias Latinos Latin Night

Son de Aquí is een latinband uit Rotterdam, opgericht in Mexico-Stad en gekenmerkt door internationale samenwerkingen. De muziek is geïnspireerd door de folklore van Mexico, Cuba en Colombia, en heeft moderne en stedelijke invloeden zoals hiphop, reggae en elektronica.

€10

Jèryh Luz & CaboCubaJazz | Latin

De zangeres en rising star Jèryh Luz werkt met uiteenlopende projecten en is helemaal thuis in Kaapverdische muziek, neo-soul, jazz, fusion en nog veel meer.

€10

Sven Rozier Group | JazzPodium Amersfoort

Sven Rozier is een drummer en componist. Geboren in Chun Chun City, Zuid-Korea, ontdekte Sven al op zeer jonge leeftijd dat drummen zijn passie was. Later studeerde hij af aan het Conservatorium in Rotterdam, met als specialisatie jazzmuziek. Gedurende zijn carrière speelde Sven over de hele wereld met diverse artiesten op verschillende grote festivals.

€5

Celliste Fama Koning | Ontbijt met Beethoven

Cellotalent Fama Koning (2005) leeft voor de muziek. Zij was nog maar een half jaar oud toen zij tot ieders verbazing vanuit haar kinderwagen “Hoedje van papier” zong op “ta, ta, ta”.

€22,50

Muzikaal Sprookje | Een viool voor God

Klassiek voor Kids zijn muzikale sprookjes ontwikkeld speciaal voor kinderen vanaf 4 jaar. Aan de hand van een verhaal word je meegenomen in de magische wereld van klassieke muziek. Deze keer het verhaal Een viool voor God.

€5

Leo Janssen Group | JazzPodium Amersfoort

De Leo Janssen Group bestaat uit muzikale vrienden die jarenlang met Janssen samenwerkten in het Metropole Orkest en met hem gemeen hebben dat zij musiceren op het kruispunt van jazz, rock, worldfusion en sferische impro.

€5
Ga naar de bovenkant