Laden Evenementen

In vier weken tijd in de praktijk persoonlijke groei versnellen

Met een Developmental Sprint® vergroot je het vermogen om snel nieuwe dingen te leren

Ontwikkeling van mensen kan anders. Een Developmental Sprint® helpt mensen op alle niveaus om snel grip te krijgen op hun verbeteringsdoelen. Deelnemers vergroten hun vermogen om nieuwe mogelijkheden te ontwikkelen en krijgen diepe inzichten in zelfbeperkende patronen. Anders dan in een training leren ze ook om deze patronen te doorbreken. Zodat door op een gestructureerde manier experimenten te doen ander gedrag ontstaat. Alles op basis van de bewezen Immunity to Change Methode.

Mensen passen wat ze leren direct in hun eigen werk toe en doen dat vooral ook samen

Deelnemers krijgen zichtbaarheid op en verantwoording voor elkaars verbeterdoelen en er ontstaan nieuwe samenwerkingsverbanden. Hierdoor is de Developmental Sprint® een effectieve aanpak die snel en blijvend de relaties en samenwerking met collega’s, het team en de organisatie versterkt.

De aanpak gaat veel verder dan het aanleren van nieuwe kennis of vaardigheden. De Sprint® is transformatief

We nemen de ontwikkeling van de onderstroom als uitgangspunt. Met de onderstroom bedoelen we het geheel van normen, waarden, overtuigingen, eigenschappen en drijfveren die gedrag beïnvloeden. In een Developmental Sprint® brengen we die onderstroom boven water. Zo ontstaan er als het ware nieuwe perspectieven die deelnemers vaak nooit eerder hebben gehad. Er ontstaat ruimte waardoor oplossingen meer gedragen worden en beklijven.

De Sprint® nodigt uit tot doen en ervaren

Met een uniek protocol nodigt de aanpak uit tot het continu doen van kleine en grotere experimenten. Want in het doen zit het echte leren en de ware doorbraken. Het protocol wordt ondersteund door een online tool waar de deelnemers een jaar lang toegang toe hebben en zelf mee aan het ontwikkelen kunnen blijven.

De Sprint® is een verdiepende diagnosetool én een stevige katalysator voor verandering

De Developmental Sprint® is een diagnosetool die diepe inzichten oplevert voor zowel de deelnemers, het team als de gehele organisatie. Hij legt feilloos bloot wat disfunctionele patronen zijn, die de gewenste beweging bemoeilijken. Én hij geeft heldere informatie over de benodigde ontwikkelbehoeften en -experimenten voor een verandering.

De vier weken starten met één dagdeel (maandag 27 mei) en eindigen met één dagdeel (maandag 24 juni) in Observant. De tussentijd is online met de trainer!

Download HIER de brochure

Tickets zijn HIER verkrijgbaar

Ga naar de bovenkant